Senaste Inlägg

Äckliga snö.

I morse när vi vaknade snöade det! Fy! Snön som varit helt borta länge nu, som tur är har den redan smält bort men det var en dålig start på dagen.

Idag har vi väl inga planer egentligen, skulle gärna tagit en tur på kremmerhuset, har presentkort där och jag vet ett par ljuslyktor som jag vill ha men Vegar är inte så väldigt för den idén.

Bara två dagar kvar till ultraljud, jag glädjer mig något alldeles våldsamt! Blir spännande att se hur långt jag faktiskt är påväg.

Det var allt jag klarade att få ihop idag.

Tisdagen den 20 april.

En vecka sedan Adriana fyllde ett år och många veckor sedan jag sist skrev. jag har helt enkelt veken haft lusten eller orken som krävs för att få ihop ett inlägg. Nu har jag det.

Jag har börjat att jobba och slutat igen. Läkaren ville att jag skulle sjukskriva mig eftersom jag började att kräkas i samband med att jag började jobba. Det blev alltså för mycket. Klena Charlotta, klarar inte av att vara gravid. men det är fortfarande tusen gånger lättare denna gång.

Magen min är väldigt stor för att vara i den vecka läkaren gissade vid inskrivning, så troligtvis är jag längre påväg än v. 18. Ultraljud på fredag kl 10.30. Då får vi veta när bebisen egentligen kommer :).

Kökortet har fått sig en vilopaus, körläreren min har länge varit sjuk i lunginflamation. Nu som det ser ut nu är det inte sådan stress med att få det till hösten. Anledningen till det var ju att jag måste leverera Adriana till barnehage och sedan komma mig på jobb i tid och det låter sig inte göras med öppettider, arbetstider och busstider. Men nu så är jag antagligen hemma när Adriana ska börja och det är gångavstånd till barnehagen hennes så det ska gå bra.

I påsk var vi på hyttetur, HÄRLIGT! Först var det vi och Vegars morföräldrar, sedan körde de vidare och Vegars föräldrar tog över. Ett par dagar var också Vegars bror där så vi hade massor av folk runt oss. Drog på skidturer inover fjället och spelade kort på kvällarna. Finns ingen bättre plats att slappna av.

Den 13.e april hade adriana sin första födelsedag. Tänk vad tiden går?! Vi hade massor av besök av både vänner och familj och hon fick helt otroligt mycket fina saker.

Ja, vet inte mer vad jag ska säga. Det är allt jag kommer på tills vidare.



Ha det på badet!