Senaste Inlägg

Guld till Northug!

Grattis Petter till guld! Fortsätt så!




Bild lånad från Google













Date-kväll

I går hade jag och Vegar date-kväll. Vi har det lite titt som tätt. Det är egentligen som vilken helgkväll som helst, vi ser en film och äter något gott till, men vi kallar det date och bara det gör det lite extra speciellt. Gårdagens film fick bli Cable guy, länge sedan jag sett den nu. Dagens storskärmunderhållning blir VM.
I I dag ska gutta gå. Kl. 12 går starten och vi är spända, ska det bli en eller kanske flera medaljer. Bjørgen har ju visat de rätta takterna, TVÅ guld! Flink jente!

Både Adriana och Leonora har varit sjuka, snor och feber och massa tårar, men idag är i alla fall febern borta och humöret tillbaka. Vi njuter åter igen av Adrianas skönsång. Men stackars Vegar har blivit smittad och mår blä idag så jag måste vara extra go och snäll med honom.

Nu är det bara en timme till spänningen börjar!







Onsdaaaaaaaaaaag

Så. I söndags hade vi dop för Leonora. Båda barnen skötte sig fantastiskt i kyrkan och mottagningen efteråt var också lyckad. Men det känns skönt att det är över nu.

I morse vaknade min minsta älskling med feber, första gången stackars gull är sjuk. Så idag har det varit mycket mamma-Bola mys. (Bola var det första Adriana kallade Leonora när hon inte riktigt fick det till, nu låter det mer Leo-åååaaaa men hon går fortfarande under smeknamnet Bola).

I morgon börjar skid-vm för allvar så det blir till å sitta och heja fram Bjørgen och Northug. Förhoppningsvis blir det medaljer.

Jag orkar faktiskt inte skriva mer nu, vet inte vad det skulle vara heller. Mitt liv är inte så spännande som man skulle kunna tro. Kanske jag hittar blogglusten en dag, nu för tiden hittar jag mesta lata mig och sova-lusten när jag har en liten stund över.


Godnatt alla människor!





En liten present från min käre

Min mycket käre sambo gav mig en present igår för att göra upp för alla missade presenter (En del). Jag fick mig en egen laptop. Ja! Bara min!

En annan sak som är lite trevlig var att Adriana fick massor av skryt när jag skulle hämta henne i barnehagen idag. De var så imponerade över att hon målde riktiga gubbar nu och hon hade även suttit och räknat färgkritorna :) Så duktig så. Räkna är den nya favoritsysselsättningen, hon vil gärna att vi "tecknar" siffror och räknar allt från fingrar och tår till makaroner. GULL!