Senaste Inlägg

Jag anser mig att vara väldigt bra, speciellt idag.


Dags att skriva igen, tycker ni inte.

Detta är ett skrytinlägg TILL MIIIIIG!!!

Jag har varit romantisk idag. Vegar fyller år i morgon och har fått för sig att han är för vuxen för present, pytsan! När blir man det liksom, inte jag i alla fall!

Men tillbaka till skrytet. Jag ordnade i stället barnvakt i natt hos Vegars föräldrar, han fick tro att de bara skulle ha dem under dagen. Sedan fick jag Vegars bror att underhålla honom från 16.30-17.30 så att jag kunde laga middag (Åh, yes, jag lagade riktig mat till min käre!) Han fick ugnstekt fläskfilé, klyftpotatis, sparris och så... ÄDELOSTSÅS! Jag lagade riktig sås!!! Till det serverade jag honom ett vitt vin som även serverades på Ari Behns och Märtha-Louises bröllop (Yes, jag ordnar fin fint till my love!). Och glad blev han, speciellt när han läste kortet där det stod att från kl. 20.00 är stua, alltså vardagsrummet hans och jag drar mig undan till övrevåningen så han får se film eller spela eller vad han nu vill i fred. Ensamtid är en värdefull present när man har 2 småttingar, så det blev ju nästan en present till mig med. Barnfri+godmat+ensamtid (Dock får ju jag den pyttelilla tv.) det är lyx även för mig det. jag är smart och bra för att inte tala om romantisk, HEJA MIG!



Mig i all ära, här kommer en bild när jag uppträder med en av mina många talanger. Näsflöjt. Stiligt, ja, jag är full av stil.










Älskade, underbara helt fantastiska Leonora!


Grattis på födelsedagen min underbara unge!
För ett år sedan hände detta. I skrivandets stund är det bara 2 minuter tills jag började krysta. Kl 11.25 är hon född. För ett helt år sedan... Otroligt.



Röd, skrynklig, svullen och världens vackraste.






Mmmm... Dreggel.


Jag frossar belgisk rökt ost. Blir jag tjock? Garanterat. Bryr jag mig? Inte ett smack, det är så jävla gott!!!



Jag insåg en sak nu när jag laddade upp bilden. Jag var för fåfäng för att ta bilden med de glasögonen jag faktiskt just nu har på mig, men bilden i sig är ju inte smickrande så här kommer jag i all min prakt (Med prakt menar jag givetvis glasögon och inte nakenhet.).



Min blick lyser av kärlek för i det ögonblick bilden togs kom denna in i rummet. Då kan jag inte hålla fokus på kameran.



Gull.



Älskade ungar!




Dessa vackra flickor är de två som jag älskar mest av allt i hela världen, men det är ju inte så konstigt.
SE SÅ GULLIGA DE ÄR!!! PUSS PUSS PUSS PUSS!!!








Anna


Efter som jag är i tipsar humör så kan ni ju läsa min kusin Annas blogg.

Detta är en av de kvinnor jag älskar allra mest på denna jord, hon är ett fantastiskt exemplar av människa. Ganska så egen gällande sätt att klä sig och uttrycka sig vilket gör henne bara mer underbar. Jag kan med handen på hjärtat säga att hon är en person jag kan lita 100% på. Finns inget jag inte skulle kunna berätta för henne utan att hon skulle lyssna.

Men hon är ju också förbannat rolig.



Så här fina är vi tillsammans... Men detta var när vi var yngre, vi HAR mognat.






Leonora Kristina Motrøen


På tisdag är det ett år sedan Leonora föddes... Helt makalöst. Vad hände?


Stor liten flicka...





Charlotta-kväll!



Hallå allesammen! Som min dotter så vackert brukar säga.


Igår var det bones-torsdag, ja ni hörde rätt, tv 3 har sedan några veckor tillbaka valt att fortsätta sända resterande avsnitt från säsong 6 av bones. Idiotiskt påfund från början det där.


Igår klarnade även grunnleggende regnskap för mig, en av kurserna jag läser som jag plötsligt körde fast i. Kan tillägga att stoltheten min är att ta på. När jag gjort färdigt min uträkning ropade jag på Vegar för att han skulle se och beundra min beundringsvärda prestation. Det gjorde han, så mycket att han köpte lite godis till mig.


Heute är det fredag men inte vilken fredag som helst inte. Nej, nej, det är Charlotta-fredag. Ikväll och i morgonkväll ska Vegar lägga sig tidigt och jag ska få ha egen myskväll med götta och romantiska filmer, sådana filmer som Vegar inte kan se utan att sucka för högt, kommentera dumt eller bara se utan att på något sätt störa och förstöra. Så i kväll ska jag sitta och fånflina utan att bli avbruten av "Jeg ser du smiler!" och jag ska tokgrina utan att få höra "Men gi deg da!". Det kommer att bli en bra kväll.


Nu tillbaka till studierna



I brist på bild slängde jag ihop en egen. Dock är det inte "Gone with the wind" jag planerar att se men den gör ett passande exempel.

Just nu.




Vad jag borde göra nu:

Studera.


Vad jag vill göra nu:

Sova.
Spendera pengar.
Tjäna pengar.
Äta goda saker.
Slappa framför tvn.


Vad Vegar tror att jag gör nu:

Studerar.


Vad jag gör nu:

Skjuter upp studierna genom att skriva ett ganska onödigt inlägg och lusläsa andras bloggar.


Vad jag ska göra nu:

Vette fan.











Uffa mig.





Jag säger bara... Läs.



Detta inlägg borde ha skrivits och publicerats för läääänge sedan, men bättre sent än aldrig.


Exakt den 7:e Mars kl 19:05 fick jag en kommentar av främmande läsare av min blogg, nyfiken på vem denna var började jag läsa hennes blogg och fann en skatt.

Man kan tro vid första ögonkast att Sara Tilling bara skriver en bra blogg helt enkelt, MEN (ett stort men) följer man med en stund eller bläddrar bakåt i hennes arkiv märker man vilken fantastisk och inspirerande person denna kvinna är. Hon lägger inte skjul på något, hon pratar öppet och ärligt om tiden hon slet med bullimi, hon skriver helt ogenerat om bajs om slidväggar, hon visar de sidor vi alla har men är för pryda och fasadmedvetna för att visa vilket i mina ögon gör henne till en aningen bättre än oss andra.

Nu är det ju självklart inte bara hennes öppenhet som gör henne så bra. Hon har en otroligt sund inställning till föräldrarollen, träning och kosthåll och det mesta. Bl.a så tränade Sara regelbundet genom hela sin senaste graviditet (Jag vet, hur jäkla otroligt är inte det. Det var mest soffan som fick anstränga sig under mina graviditeter, att hålla uppe min tyngd var antagligen inte det lättaste och så Vegar då, någon var ju tvungen att dra ut och köpa allt godig jag tryckte i mig.).


Sara under graviditet


Jag under graviditet



Detta var då våldsamt till skryt då tänker ni nu och ja det är det. Men jag har så mycket goda tankar om denna kvinna och jag tycker inte att man ska hålla inne med sådant. Säg det till folk när de lever i stället för på begravningen, garanterat mer uppskattat av personen i fråga.

Men läs bloggen vettja, den faller helt säkert i smak.

http://www.saratilling.se/

















Om dagen igår, en viktig dag, min födelsedag.



Igår hade jag födelsedaaaaaaag!!!

Jag blev 24 år gammal men vill påstå att jag är klok som en 53 åring, vacker som en 17 åring och har livserfarenhet som en 102 åring.

Det vill jag påstå.


Så här såg jag i alla fall ut den ‎30 ‎augusti ‎2001, ‏‎21:45:02 (13, snart 14 år)



Och så här ‎den ‎30 ‎augusti ‎2006, ‏‎21:47:26 (18, snart 19 år)




Varför jag visar? Se datumen och tiden...


Jag är väl medveten om att jag bör visa bilder på det 98% färdiga badrummet, 99% färdiga sovrummet och 97% färdiga resten som vi gjort men jag vill helst vänta tills det blir 100% färdigt jag.


Idag ska Vegar och jag fortsättningsfira min födelsedag. Jag låtsades vara deppig igår när dagen var slut så Vegar tyckte vi kunde fira den lite smått idag igen, så det blir Stange-kebab och Sex And The City 2 på blueray ikväll. Det är extra romantiskt av Vegar för han har faktiskt redan ställt upp och sett den med mig på bio. Det är kul att ha många födelsedagar.


Medans jag är i farten.

Adriana ställer upp i en tävling där hon kan få pryda leverpastejburken här i norge så gå in och rösta på henne EN GÅNG OM DAGEN. Gå in här eller här eller här. Alla länkar lika bra.



Tjohej!


Rösta rösta rösta!!!!


http://www.seher.no/874959/artikkel/#/bidrag/d/148864/