Senaste Inlägg

Hos Anna-Panna i Uppsala.



Igår lämnade jag de käraste jag har och tog flyget till kusinen min i Uppsala. Så nu njuter jag av massor av fritid. Igår var vi ut, första gången på tre år som jag festade och det var väldigt roligt, jag låtsades vara norska och charmerade alla. Det är sådan jag är, charmig.

Idag har jag hälsat på min andre kusin Annas storebror Johan och hans lilla bebis Ingrid. GULL!

I morgon ska jag läsa i min bok, kanske städa upp i Annas lägenhet medans hon jobbar... Resterande dagar innan jag möter upp min älskade familj igen i Jättendal vet jag inte. Men det blir bra.

Nu, natta!

Tyvärr...



Hade ni tänkt att komma till oss och duscha måste ni nog tänka om. Vi bygger om badrummet och duschmöjligheterna är begränsade. Faktiskt så finns där inte längre en dusch. Faktiskt finns där knappt något.

Detta finns...



Blir bra va?

Det ska bli bra mycket större och otroligt mycket finare.




Något som faktiskt inte kan bli finare är denna...



Och denna...





Bättre än så blir det bara inte!














Rubrik för måndag



Okej. Vi var på visning på huset idag. Var ett väldigt fint hus, men det kändes inte helt riktig så jag tror vi satsar på att bygga nästa sommar. Vegar är våldsamt tråkig och spelar nåt jäkla spel. Om ca 30 minuter ska jag ringa min moder hemma i moderslandet. Hon har blivit väldigt svår att få tag på, de är ute i Havsfrid så gott som alltid. Det är stugan deras som de köpte i höstas.

Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva, skriver mest för att få tiden att gå så jag kan ringa mamma. Försökte ta bilder på barnen igår som jag kunde lägga upp efter som de var så djävulskt söta. Resultatet blev dock inte så bra. Är inte lätt att få dem att sitta snällt och se in i kameran.
























Dammsugardrama



Hallå kära vänner!

-Men vadå?! Ett inlägg till dagen efter det senaste?! tänker ni nu.

Men visst, jag fick lust att skriva lite till. Sitter just nu och blänger på teoriboken. Den är skitful.

Jag och Vegar har städat nere idag. Det bjuder på problem för vår dammsugare har gått av. Just det, själva ändstycket i plast där man fäster det fina platta munstycket så man effektivt kan dammsuga golvytor har på magiskt vis gått av så nu kan man inte dammsuga golvytor. bara med själva röret. Så lösningar är att ta en platt golvmopp, dra ihop en hög av skräp och sedan dammsuga upp den. Mattor får man helt enkelt stå på knä och använda lång tid på att dra röret fram och tillbaka. Man kan fråga sig varför vi inte köper nytt, det visar sig att kan kan köpa alla delar till en dammsugare utom just denna. Den måste specialbesällas. Tur för oss, annars hade ju hela äventyret varit slut för länge sedan.

Mina vackra barn sover. De behöver samla krafter för att kunna stöka till så att mamma (jag) får lite till att städa. hade ju varit illa om det bara blev en gång idag.





Den 10 oktober såg de så här ut.
Hur de ser ut nu har jag inga bilder på datorn, men tänk er så där + 8 månader och 2 dagar.
Vackert va?










Sommaren 2011

Denna sommar bör jag ta körkort. I augusti börjar jag att studera vid nks nettstudier och då blir det tillräckligt mycket att koncentrera sig på av inlärning. Denna sommar ska även badrummet byggas ut och masterbedroom ska bli större och finare.

Det finns ett hus jag vill se på och möjligen lägga in ett bud http://www.finn.no/finn/realestate/homes/object?finnkode=28843698, men vi måste få byggt klart här först. Om vi inte hamnar i det huset börjar vi troligtvis att bygga nytt sommaren 2012.

Så mycket att tänka på. Alldeles för mycket.


Annat som hänt:

* Jag har varit på MR och funnit ut att jag har kotglidning i ryggen. Bajs.
* Jag har varit hos tandläkaren. Äntligen.
* Leonora har börjat krypa, dragit sig upp och sakta börjar flytta sig runt möblerna. Hon SKA framåt.
* Adriana är duktig som vanligt, lägger nu utan problem pussel med 12 bitar, kan alla färger siffror och massor av bokstäver. Hon känner igen flera skrivna ord så som Adriana, leonora, mamma, pappa osv.
* Vegar jobbade sin sista dag igår och ska inte tillbaka fören 19 sep. Härligt!

Annat som inte hänt:

* Ingen har överraskat mig med enorma pengasummor.
* Ingen har överraskat mig med en guldring.
* Ingen har överraskat mig med storstädning.
* ingen har överraskat mig med den perfekta, billiga, byggfärdiga tomten.

Inga överraskningar alltså.


Annat som ska hända:

* Mommo och Offa fyller 70 och 80 år och har dessutom 50 års bröllopsdag. Det blir hotellfest för hela familjen!
* Den 1 juli tar jag flyget till Arlanda och sedan tåget till Uppsala där jag ska spendera en vecka hos min kära kusseluska (Kusin inte kvinnligt könsorgan) Anna!
* Den 9 juli firas min faders 50-årsdag i sann vikingaanda.

Det blir partysommar tydligen.




Vackert!