Senaste Inlägg

Snabbt inlägg

Vi har fått sålt lägenheten för 1,6 :D
Hon tar över den på tisdag. Dessutom har vi flyttat in i huset, det blir riktigt bra!

Vet inte helt när vi får internet så skrivandet tar en paus.

Andra visningen.

I dag hade vi visning nummer 2. Ingen kom, i en timme satt vi tillsammans med mäklaren och småpratade. Men det var inte bara dåligt, för vi fick reda på att två till vill lägga in bud men de hade velat vänta tills efter visningen så förhoppningsvis får vi sålt på måndag, om man nu har lov att ha sådan tur.

Efter visningen kom Bente och Stig och tog med Adriana på en promenad med vagnen och Vegar och jag körde till huset för att måla lister. Det börjar se bra ut nu så vi börjar antagligen att flytta in i morgon. Ska bli kul. Nu har vi gjort i ordning vardagsrum och matsal. Återstår att se hur mycket vi får sålt för, kanske vi snart kan börja riva och bygga nytt kök, tvättstuga och badrum.

Grått

Inga fler bud har kommit in och jaf har åter börjat att tappa modet. Detta är otroligt stressande, om vi bara fick in ett bud på 1550000 eller mer så skulle jag slappna av sedan. Men det verkar som att alla som anmält sitt intresse inte var så intresserade i alla fall. Värst var en kvinna från Lillehammer, hon kom på privat visning innan den annonserade och stannade i en och en halv timme. Hon gick runt och planerade hur hon skulle möblera och till och med la sig ner på golvet i Adrianas rum för att mäta ut plats till sängen. Hon sa att hon skulle lägga in bud på månadag men nej. Varför säga det om man inte har tänk att göra det?!

Adriana är sur. Hon är jättetrött men vill inte sova. Så då sitter hon bredvid mig på golvet en stund så ska vi försöka igen snart.

Första budet!

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Första budet har kommit in på 1450000, det står till måndag eftersom vi ska ha en till visning på lördag och bud får tidigast gå ut 24 timmar efter annonserad visning. I Norge, i Sverige har jag läst att massor av regler är helt knäppa på bostadsmarknaden. I Norge är alla bud, muntliga som skriftliga bindande. Inte i Sverige, där är det inte bindande fören man skriver köpekontrakt tydligen, DUUUUUUUMT! Men nu säljer jag lägenhet i Norge.

By the way, Adriana sitter i sin stol, ser på mig och bajsar. Hon är alltid vacker, över hela henne, när som helst och vad hon än gör. Tydligen är hon hård i magen för hon gnäller. Stackars lilla älsk!

Nu sitter hon bredvid mig och ser när jag skriver. Tillbaka till budet. Vi kommer inte att godta bud under 1550000, då kommer vi hellre att hyra ut, men det vet ju inte de andra intresserade, så om de vill ha är det bara att komma med högre! Jag är så glad, längtar tills Vegar kommer hem.


Inga bud...

Inga bud ännu. Detta känns inte bra. Vi sitter med ett lån på 3,2 så det hade varit väldigt fint att få sålt snart, gärna för mycket pengar. Mäklaren ringde alldeles nyss och tyckte att vi skulle sätta upp en till visning. Så på lördag mellan kl. 12 och 13 är det öppet hus här, bara att komma å glo och sedan köpa, köpa, KÖPA!!!

http://www.finn.no/finn/realestate/object?finnkode=19789456

Klicka på annonsen, blir frestade, kom på visning och lägg in bud!

Visning

Idag har vi haft visning, äntligen! Hade en i tisdags också. Det var en kvinna som var väldigt intresserad och sa att hon skulle lägga in bud på måndag. Idag kom det tre stycken möjliga köpare, två väldigt intresserade och en som inte var det alls. Dessutom sa mäklaren att det ringt in två interesserade förutom de som skrev upp sig på listan på visningen.

dagarna som har varit nu har varit helt sjukt slitsamma, Vegar har blivit sjuk, troligen svininfluensa så jag har varit tvungen att ta hand om honom och Adriana i tillägg till att hela lägenheten skulle st¨das införvisning. Det betyder även alla lådor och skåp. Jag är trött.

Avslutar med annonsen.
KÖP FIN, GRISBILLIG LÄGENHET! Alla borde vilja ha.

http://www.finn.no/finn/realestate/object?finnkode=19789456&folderId=1295635













Usch för denna måndag!

I helgen har vår lägenhet lyckats blivit helt sinnessjukt stökig. Eftersom vi inte har visning för på lördag borde jag ju ha lång tid på mig... Så är det inte. I kväll ska jag ta sista "respekt för trafiken"-kurs på trafikskolan och Bente (Svärmor) ska sitta hos Adriana när Vegar kör mig. Det är helt otänkbart att ha det så här då, det går inte. Så jag måste ta tag i mig själv och få ordning och rent här. Fan! Jag hatar detta uppdrag.

En mysig sak måste dock nämnas, när jag vaknade hade jag fått ett myspys mms av Anna. En pussbild. <3

Det som hänt.

Idag bar vi ner saker från loften för att köra ut till huset, bl.a vår gamla stora feta dator som jag faktiskt skriver från nu... nice! Vi har som sagt tagit över huset nu och målning är det dagarna flyter i. Det är ju fullt beboligt som det är nu men kanske inte helt i vår smak. Så vi har målat i matsalen och tapetserat en fondvägg i vardagsrummet. Det nuvarande köket ska bli tvättstuga med toalett och i ett angränsande rum + ett sovrum ska vi riva väggen emellan och bygga kök. På övervåningen ska vi ändra rumsfördelningen och bygga ut badet. Till sommaren blir det ny större terass och carport eller garage. Tur att man har två snickare i familjen varav en får rabatt på byggvaror :)

Med Adriana har det också hänt lite, två små söta risgryn har kommit upp i nedre käken och det är så sött att jag dör lite varj gång hon visar dem. På onsdag blir det 6-månaders vaksin (Då hon är 7 månader) och samtal med läkaren angående hennes längd.

I helgen var mamma och pappa här, det var mysigt, de fick sova i huset då Adriana nu sover i sitt eget rum så de blev de förtsa att sova där. Man sov gott sa de. Det var faktiskt min kära moder som tapetserade fondväggen också med hjälp av pappa.

På onsdag kommer även vår lägenhet ut på annons och på lördag är det visning. Nervöst.



Före och efter bilder kommer senare.

Ha det på badet din gamle sjokolade, ses sen i kveld din gamle karamell! (Som de norska barnen säger.)