Senaste Inlägg

Tävla hos HildeM!



Nu kan du vara med och tävla om en flott åkpose från Elodie Details hos HildeM!

Nytt kök

Jag har inte bloggat för jag har gjort mycket roligare saker. Vi håller på att bygga ett helt nytt kök av två små sovrum. Så nu har det gått i planering och massor av bilturer till olika byggvarekedjor. "Vi" har rivit en vägg och rätat upp två, höjt golvet och fått upp en drage. Nu ska det läggas nytt tak, golv och väggplattor, och troligtvis till helgen ska vi till IKEA och hämta själva inredningen.

Jag går som på moln, är helt enklet otroligt roligt.

Det som är kök nu ska bli ett extra sovrum/kontor och kanske lite av golvytan ska användas till en liten extra toalett. Vi ska också riva en vägg mellan vårt sovrum och en liten extra kammare innanför det och bygga större sovrum och ta lite av det ursprungliga sovrummet för att bygga ut badrummet. Sker mycket nu. Tur att vi har hjälp av både Vegars bror och far som båda är snickare.

Till något annat. Magen min växer och ligger hela tiden på översta kurvan, precis som med Adriana så läkren min tror att det bli ännu en stor unge. Jag känner av massor av onda förvärkar även om barnet  är beräknat först den 17-20 sep.

Adriana har börjat dagis, hon gjorde det i tisdags. Inga problem, redan andra dagen var hon klar för att vara kvar ensam efter en halvtimme och idag gick det bara att leverera henne. Hon sprang rätt in till de andra utan en blick mot Vegar eller mig. Duktig flicka!




Här är en bild på köksplanen.



Har inte satt dit handtag ännu då vi inte helt vet vad vi vill ha. Men detta tror jag blir fint, stort och härligt!