Senaste Inlägg

Har tråkigt.

Jag har tråkigt när Adriana sover. Kunde ha sovit jag också men klarar inte av att slappna av så jag underhåller mig med BLOGGEN!!!

Här kommer lite sanningar om mig.

* Jag är lika huslig som ett granbarr och det är Vegar (Till min farmors fasa!) som lagar maten och diskar hos oss. Till mitt försvar gör jag allt annat.

* Jag har flera gånger utnyttjat min graviditet för att slippa göra saker jag inte har lust till.

* Jag anser mig många gånger både bättre och smartare än andra.

* Jag är väldigt duktig på att skapa med händerna och göra fint.

* Jag har ordnat i trädgården dvs. rensat ogräs endast en gång på hela sommaren.

* Jag känner mig vackrast som gravid. 

* Jag kommer antagligen aldrig att tatuera mig.

* Senaste gången jag drack var natten till den 17:e maj 2008.

* Som nykter bland fulla kan jag vara nedlåtande och bättervetande.

* De senaste 5 åren har jag låtit andra forma mig och jag som person är inte alls den samma som jag var. Vill dock säga att jag är bättre.

* Jag hade en piercing i bröstvårtan som jag lät en killkompis göra på mig med en säkerhetsnål.

* Jag hatar att se folks privata kroppsdelar i fel sammanhang. Om byxorna hänger på halva arslet, DRA UPP DEM! Könshår är bara okej att se under en sexakt. Bröst är okej på större stränder, vid ammning (Men man kan vara diskret), hos läkaren, på tv och självklart under sex. Vid andra tillfällen blir jag illaberörd, irriterad och generad.

* Jag är väldigt generös.


Det finns mer, men allt ska inte alla veta.



Förresten, om ni har några sanningar som är spännande att veta berätta gärna. Det är kul att läsa ärliga erkännanden.

Knäppt...

I morse vaknade jag och upptäckte något knäppt. Jag hade fått två nya kommentarer på mitt senaste inlägg av folk jag inte ens känner?! Herre gud, jag blir imponerad av att folk jag känner läst min blogg men främlingar?

Anledningen till min förvåning är väl ganska uppenbar. Jag vet att jag antagligen skriver en fruktansvärt tråkig blogg. Uppdaterar en gång i månaden och då bara om vad ungen min har gjort, för lat för att ta bilder och lägga upp. Bloggen har sett likadan ut sedan jag startade den och lär fortsätta med det.

Men va fan, tacksam är jag ju! Så ja, denna morgon har ju i alla fall varit bra och i går var skaplig den med.

Några små rader.

Shit vad jag är en dålig bloggerska. Men så är det nu då. Jag och Adriana har varit i sverige i två veckor, Vegar var också med första veckan sedan hade han en ungkarlsvecka hemma. Vi firade mamma som hade 60-årsfest, även Vegars föräldrar och morföräldrar var med.

Vi har shoppat på ikea inför familjemedlem nr 4s ankomst och sedan bara slappat. Har varit gött.

Adriana pratar nu massor, mest om katter och bebisar men också lite annat. Dessutom kan hon 3 olika melodier. Duktiga sötnosen min! Finns inget vackrare än att höra henne nynna melodin till Drömmarnas trädgård.

Det var det.