Senaste Inlägg

Harald



Harald är borta... troligtvis för alltid.



Bye bye baby...









Utmaning.


Okej, jag blev utmanad och jag tar utmaningen! Den som utmanade mig var Mimmi, som jag gick i högstadiet med.

Utmaningens villkor: länka tillbaka till den du fått den av, fullborda de fem meningarna nedan och ge den vidare till fem bloggvänner.



1.  När ingen ser eller hör mig... för jag låååånga samtal med verkligt folk och fantasifolk där jag verkligen sätter dem på plats och säger saker jag aldrig skulle ha sagt face to face.

2.
Jag går aldrig hemifrån utan… skor. 

3. Min blogg heter som den gör för att… jag heter Charlotta Larsson.

4.
Om jag vågade skulle jag… kanske gå upp i Eiffeltornet, men det är ett stoooooort kanske.

5.
Om 10 år kommer jag att… vara tjockare och äldre men inte nödvändigtvis sämre.


Eftersom ingen kommenterar min blogg vet jag inte vilka ni läsare är utom EN...

...Anna, du är härmed utmanad!







Vil ni träffas?



Den 2:a december kommer vi till sverige, jag och barnen stannar till över jul och vegar drar hem för att jobba, han kommer tillbaka lagom till jul. Kan inte helt beskriva det lyckorus jag känner när jag tänker på 3 veckor i sverige, med svensk jul och svenska julförbredelser tillsammans med min kära familj i blodet.
Det ska ätas pizza och MAX, jag ska frossa i lussebullar (Det finns här också men de måste bakas själv och jag är en lat och misslyckad lussebakare.) och dricka så mycket pommac och champis att min urin kommer att ha kolsyra.

Det var väl det jag skulle ha sagt...
Kanske (Väldigt mycket kanske.) jag skriver något senare i kväll.














Crazy torsdag...



Jag orkar inte skriva om min favoritplats ännu, även om jag är ganska säker på vilken det är.

Det jag kan skriva om är det bisarra, helt overkliga som hände mig på riktigt i torsdags...
Jag var påväg med vagnen för att hämta barnen i barnehagen, när jag går förbi ett hus har precis husets ägare kommit hem och är påväg ut ur bilen. På armen har hon sin hundråtta (Chiuaua, får man kalla dem hundråttor?). Hon lyfter upp hunden sin mot ansiktet och ler mot mig, sedan tar om hundens tass och vinkar med den till mig!!! Vad gör man?!!

...Jag fortsatte att gå, låtsades som att himlen ovanför hennes huvud var väldigt intressant och att jag inte sett hennes agerande.












Dag 13 – Låtar jag kan lyssna på om & om igen.



Då är frågan, låtar jag kommer tillbaka om och om igen till eller som jag kan höra flera gånger på rad?

Andra frågan är enkel, för att jag ska kunna höra låten om och om igen utan att ledsna måste någon av mina döttrar sjunga den. Det spelar ingen roll vad de sjunger eller hur många gånger de sjunger den, jag står och flinar som en idiot och springer feter filmkameran för att föreviga.
Nu är det ju bara Adriana som sjunger av mina barn, men jag är helt säker på att Leonoras stämma påverkar mig på samma sätt om hon nu skulle få för sig att sjunga en dag.

Tillbaka till första frågan då, ehh... Jag tror inte att det är någon låt jag kan höra om och om igen. Fast förra veckan hörde jag på You can go your own way- Fleetwood Mac två gånger irad för att jag märkte att städningen gick bra under den.











Dag 12 – I min handväska.






Här har ni det, innehållet i min väska.

* Ett tomt paket Extra delat i två.
* Leonoras hälsokort.
* Två gamla kvitton.
* Allergitabletter.
* Ögonskydd för solarium.
* Svensk 10:a.
* Plastspindel.
* Adrianas strumpor
* Plånbok.
* Gammal läkartidslapp.
* Grön hårsnodd med groda.










Dag 11 – Mina passioner.


Mina passioner ja, vet inte om det är passande att kallade det passion. Kallar det nog hellre mitt största intresse (Förutom barnen då så klart, ja ja...). Både jag och Vegar älskar film. Vi köper, samlar, ser på, pratar om, leker lekar i bilen som går ut på att veta så svåra skådespelare och karaktärer som möjligt, önskar oss filmer i present osv. Vi går inte ut, vi shoppar sällan kläder eller andra saker till oss själva utan spenderar våra fritidspengar på film och utrustning till att se film.

Det är väl det närmaste jag kan komma passion.









Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.



Idag har jag haft flera klädsammansättningar.


Nr 1: Leverera barnen till barnehagenklädsel.

Mörka jeans, gråaktig tröja och hår i hästsvans.


Nr 2: Kläder passande till begravning.

Nylonstrumpbyxor, svart linne-liknande klänning under svart spetsklänning, högklackade skor, pärlhalsband och örhängen, hår i knäpp knutuppsättning.


Nr 3: Slappna av efter lång dagkläder.

Mamma-mjukisbyxor, bekväm bh och morgonrock, håret ur vägen.












Dag 9 – Min favoritstad.



Ja, väldigt svårt att svara på även detta.

Jag är faktiskt väldigt förtjust i Stockholm, det trodde jag inte. Jag trodde att jag var en Göteborgstyp men nej, i Stockholm har jag bara haft det trevligt. För stora städer skrämmer mig och för små blir för smått. Stockholm är lagomt.





Stockholm


Men jag skulle aldrig vilja bo i Stockholm, för boende trivs jag här i Hamar eller kanske Hudiksvall. För boende är de städerna lagom...



Hamar




Hudiksvall




... Men annars Stockholm.














Dag 8 – En sak jag älskar från min garderob.


För att kunna svara ärligt på denna fråga då jag inte hade något som jag älskade i min garderob har jag stängt in ungarna i den. Allt för att slippa ljuga.

Så svaret är... barnen.













Dag 7 – Min bästa vän.


Uffa mig, hur svarar man på detta...

Jag har olika vänner, Vegar är min partner och min bästa vän, han känner mig bäst av alla i nuet. Anna, växte jag upp tillsammans med, henne har jag upplevt mest med och hon känner bäst till allt som varit. När jag födde barn var jordmoren min bästa vän för hon hade makten över lustgasen... Vad jag försöker att säga är att jag kan inte svara på det, de är bäst vid olika behov.












Dag 6 – Något jag brukar göra på måndagar.



Måndagar ja, jag kan ju faktiskt inte påstå att måndagar skiljer sig ut på något sätt. Alla mina dagar är väldigt lika, skillnaden är väl att på måndagar och onsdagar måste jag ordna med lunch som barnen ska ha i barnehagen.

Jag kan faktiskt inte säga en enda sak jag gör på måndagar som jag inte gör någon annan dag, tyvärr.