Senaste Inlägg

Dag 5 – Min dag.



Min dag började som vanligt med en liten flicka som var jäkligt förbannad på mig för att jag inte satt vid hennes sängsida när hon vaknade så att jag kunde ha tagit upp henne omedelbart och inte efter de 7 sek det tar för mig att gå från vårt rum till hennes.

Dagen fortsatte med att jag serverade den lilla flickan och hennes storasyster frukost, inte heller helt utan drama för den rosa plasttallriken var smutsig och Adriana (stora flickan) var tvungen att äta från en turkos. Detta var tydligen på gränsen till vanvårdnad tyckte Adriana, men ibland är mammor helt enkelt dumma.

Vi gick ut och lekte och svärmor och svärfar kom och hämtade barnen för en promenad, det bestämdes att barnen ska få sova där inatt.

Jag, Vegar och Vegars bror Andreas körde en liten tur för att inhandla matvaror. I butiken ringde min väninna Marie mig för bjuda med sig oss på grilltur. Vi tackade ja.

När vi kom hem från butikturen gick jag upp och såg Grey´s Anatomy tills nyss, för nu ska vi dra till Marie och Åsmund.












Dag 4 – Det här åt jag idag.



Okej.

Jag har ätit två rostade mackor med majonäs, en burk tonfisk och salt och peppar på.
Mer spännande än det är det faktiskt inte.

Nu ska jag städa köket, och om Vegar stökar till det med pizzabak ikväll utan att städa upp efter sig så blir jag asförbannad.

Idag har jag fått en present.




För att jag har varit duktig och hållit mig undan sötsaker i 4 veckor har jag fått en present.






Den väntar på mig på Coop Mega. Tur att den kom idag, Bones hade ju säsongsavslutning förra torsdagen så denna torsdag riskerade att bli tom och tråkig. Men inte. Ibland har man flyt...













Dag 3 – Vad är kärlek.




Ja ni...

Kärlek är väl att förlåta, kanske "offra" sig och göra något man verkligen inte vill för att glädja någon annan.

Det måste ju bero på kärlek att mina föräldrar åker 50 mil enkel väg bara för att träffa oss för en helg, eller när Vegar körde 36 mil enkel väg VARJE helg bara för att träffa mig när jag fortfarande bodde i Sverige.

När Vegar kommer hem från butiken och har köpt med sig en extra överraskning till mig bara ändå, eller när han föreslår att vi ska ha datekväll (vilket vi ska ha på fredag) för att muntra upp mig, även om vi vet att datekväll är som vilken annan fredagskväll som helst med det undantaget att det heter datekväll och därför blir lite extra speciell.

När Leonora är ledsen och Adriana tröstar, klappar på huvudet och säger "Det går bra lille venn!".

Känslan när ungarna skrattar och man verkligen måste behärska sig för att inte bita dem hårt.




Syskonkärlek.




Manne tackar nej till kusin-kärlek.




Jag med min katt Morgan, en av mina första kärlekar.




Vänskaplig kärlek.




Mina för evigt största kärlekar.














Dag 2 – Min önskelista.


Några prylar jag önskar...










 Två Lista-vitrinskåp från Skeidar.


Astrid Lindgren-boxen.





 Fläskig ljuskrona till matsalen.



Ny byrå till Leonora.



Sänggavel.




* Pyjamas.
* Diverse andra filmer.
* Badkar
* Fler dricksglas i klart glas från Europris.
* Nya nattbord.
* Nya sänglampor.
* Alla klassiska Disneyfilmer.





Det är faktiskt allt jag kommer på här och nu.








Dag 1 - Presentera dig själv.


Jag heter då som bekant Anna Charlotta Kristina Melin Larsson. Namnet Kristina valde jag själv att lägga till jag när jag döptes som 13-åring.

Jag föddes den 8 september 1987, enligt min mor VÄLDIGT fort. Vattnet gick under förlossning 3.04 och jag är född 3.06 om jag minns rätt, så 2 minuters krystande.

Jag har gått 10 år i grundskolan då jag efter halva klass 3 valde att hoppa ner till klass 2 igen för att gå med mina kusiner och bästa vänner Anna och Kristina (Det är inte efter dem jag har mina namn, namnen är släktnamn.) När vi skulle börja gymnasiet så flyttade vi alla till Bollnäs, Kristina för att gå IB och Anna och jag för att gå estet. 2:a året var helt jävligt då Kristina efter 2 års sjukdom dog i cancer. Finns tusen saker jag kunde sagt om det men inget jag kommer att säga. Efter studenten 2007 flyttade jag till Norge för att bo ihop med min pojkvän Vegar som jag träffade i Turkiet 2003.

I norge hade jag bott lite över ett år när jag fick uppsöka läkare då min mens aldrig kom, jag hade redan tagit 2 negativa graviditetstest så jag visste inte vad det kunde vara. Jag var gravid.
Den 13:e april föddes vår första dotter Adriana Kristina Motrøen. Eftersom Adriana inte var planerad och vi inte visste hur lätt vi egentligen hade för att bli gravida tänkte vi att det får ske när det sker, vi ville inte ha allt för långt mellan barnen. Den 25:e januari var gapade jag större än någonsin förr då jag testade positivt, jag hade ju inte ens fått tillbaka mensen än, vår andra dotter Leonora Kristina Motrøen som föddes den 20 september 2010 blev till på första ägglossning.

Nu bor jag med min Vegar och våra döttrar i ett hus i Ottestad, Norge. jag studerar nu för fullt till bedriftsøkonom och så är det med det.



Kristina, Anna och jag. Bild tagen av Vegar i turkiet 2003.



Adriana och Leonora.




Vegar.



Huset.






Något att skriva om...

Dag 1 - Presentera dig själv.
Dag 2 – Min önskelista.
Dag 3 – Vad är kärlek.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Min dag.
Dag 6 – Något jag brukar göra på måndagar.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – En sak jag älskar från min garderob.
Dag 9 – Min favoritstad.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina passioner.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Låtar jag kan lyssna på om & om igen.
Dag 14 – Min favoritplats.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Det här är jag beroende utav.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – En stark och svag sida jag har.
Dag 20 – Någon jag vill byta liv med för en dag, & varför.
Dag 21 – Ett annat ögonblick..
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En bild från mitt rum/lägenhet.
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritfärg.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Min värsta mardröm .
Dag 30 – En bild på ditt dröm hus, samt berätta om hur du skulle vilja att din framtid såg ut.








Bitch.


Idag är jag skitsur och har lust att vara en ordentlig kärring. Och det ska jag vara.




















Ett inlägg för att lugna massan.


Jag är så fruktansvärt gristrött att jag knappt vet vad jag heter. Jag vill vara grisrik så någon gör allt tråkigt åt mig och jag bara kan göra det jag har lust till.

Men jag har några småsaker att se fram till då, Greys anatomy-boxen som jag beställt, julafton, charlottenbergtur, börja äta godis igen och för att inte tala om att det är Bones-torsdag så ikväll är det mys.

Till sommaren ska förhoppningsvis jag och Anna-Panna ta en sydentur, jag vill bara ha värme, kallt är skit.

Nu när jag sitter här och svär över vinter och snö kom jag på något som jag helt glömt bort! SKIDSÄSONGEN!!!
Petter Northug och Marit Bjørgen! Att jag kunde glömma det... Nu ser det plötsligt ljusare ut.










Vuxengrej ikväll...



Okej folkens, nu skriver jag lite igen.

Mina barn har varit sjuka, jag har varit sjuk, mina föräldrar har varit här och massor av annat har tagit upp min tid och mitt intresse.

Ikväll ska jag göra något så jäkla vuxet att jag helt enkelt inte kan låtsas vara ungdom längre. Jag ska på föräldramöte. Jag gruvar mig litegrann, mest för att jag tror att det kommer bli väldigt tråkigt, men vem vet, jag har aldrig varit på ett förr, kanske det är rätt och slätt roligt.

Nog om det.
Modern och fadern var här i helgen. De kom fredagsnatt och drog igen tisdag. Det var härligt att träffa dem igen, nästa gång blir till jul. Jag ska fira svensk jul igen! Senaste gången jag firade svensk jul var 2008 så nu är det verkligen på tiden. Längtar redan... även om jul innebär snö. JAG VILL INTE HA SNÖ OCH VINTER!!! Jag hatar kallt och jag hatar för det mesta snö, från 1 dec - 14 jan tycker jag det kan vara snö och kallt, men inte kallare än -8. Det passar mig. Men det blir ju aldrig som jag vill.

Nu börjar klockan närma sig Vegar-komma-hem-tid.
När vi just hade blivit tillsammans och jag var i norge och hälsade på honom brukade jag med länge och väl ordna med den jag-har-den-perfekta-looken-helt-naturligt-stilen lagom till han kom hem från jobb varje dag. Nu får han nöja sig med mig i röd morgonrock över kläderna eftersom jag fryser, osminkad eftersom jag ska vara nysminkad till vuxengrejen ikväll och blött, trassligt hår eftersom jag duschat men inte orkat göra något mer med det än.

Det gör inget eftersom han kommer hem varje dag och luktar gris. Bokstavligt talat.


Well, det var det.
Nu vidare med mina bestyr.