Senaste Inlägg

Det som hänt.

Idag bar vi ner saker från loften för att köra ut till huset, bl.a vår gamla stora feta dator som jag faktiskt skriver från nu... nice! Vi har som sagt tagit över huset nu och målning är det dagarna flyter i. Det är ju fullt beboligt som det är nu men kanske inte helt i vår smak. Så vi har målat i matsalen och tapetserat en fondvägg i vardagsrummet. Det nuvarande köket ska bli tvättstuga med toalett och i ett angränsande rum + ett sovrum ska vi riva väggen emellan och bygga kök. På övervåningen ska vi ändra rumsfördelningen och bygga ut badet. Till sommaren blir det ny större terass och carport eller garage. Tur att man har två snickare i familjen varav en får rabatt på byggvaror :)

Med Adriana har det också hänt lite, två små söta risgryn har kommit upp i nedre käken och det är så sött att jag dör lite varj gång hon visar dem. På onsdag blir det 6-månaders vaksin (Då hon är 7 månader) och samtal med läkaren angående hennes längd.

I helgen var mamma och pappa här, det var mysigt, de fick sova i huset då Adriana nu sover i sitt eget rum så de blev de förtsa att sova där. Man sov gott sa de. Det var faktiskt min kära moder som tapetserade fondväggen också med hjälp av pappa.

På onsdag kommer även vår lägenhet ut på annons och på lördag är det visning. Nervöst.



Före och efter bilder kommer senare.

Ha det på badet din gamle sjokolade, ses sen i kveld din gamle karamell! (Som de norska barnen säger.)

0 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback