Senaste Inlägg

Jag anser mig att vara väldigt bra, speciellt idag.


Dags att skriva igen, tycker ni inte.

Detta är ett skrytinlägg TILL MIIIIIG!!!

Jag har varit romantisk idag. Vegar fyller år i morgon och har fått för sig att han är för vuxen för present, pytsan! När blir man det liksom, inte jag i alla fall!

Men tillbaka till skrytet. Jag ordnade i stället barnvakt i natt hos Vegars föräldrar, han fick tro att de bara skulle ha dem under dagen. Sedan fick jag Vegars bror att underhålla honom från 16.30-17.30 så att jag kunde laga middag (Åh, yes, jag lagade riktig mat till min käre!) Han fick ugnstekt fläskfilé, klyftpotatis, sparris och så... ÄDELOSTSÅS! Jag lagade riktig sås!!! Till det serverade jag honom ett vitt vin som även serverades på Ari Behns och Märtha-Louises bröllop (Yes, jag ordnar fin fint till my love!). Och glad blev han, speciellt när han läste kortet där det stod att från kl. 20.00 är stua, alltså vardagsrummet hans och jag drar mig undan till övrevåningen så han får se film eller spela eller vad han nu vill i fred. Ensamtid är en värdefull present när man har 2 småttingar, så det blev ju nästan en present till mig med. Barnfri+godmat+ensamtid (Dock får ju jag den pyttelilla tv.) det är lyx även för mig det. jag är smart och bra för att inte tala om romantisk, HEJA MIG!



Mig i all ära, här kommer en bild när jag uppträder med en av mina många talanger. Näsflöjt. Stiligt, ja, jag är full av stil.











5 Kommentarer

Postat av: i min lilla lilla värld den 2011-09-26 @ 12:45:52
http://saratilling.se

Skryt på för fan! hahaha

Postat av: i min lilla lilla värld den 2011-09-27 @ 22:39:19
http://saratilling.se

Förresten.. Någon fl depression var det inte. Hade bara en riktigt dålig dag. Mår såå mycket bättre nu, men tack för att du delade med dig =)

Postat av: i min lilla lilla värld den 2011-10-12 @ 22:35:31
http://saratilling.se

Hur går det med bloggandet?? ;-)

Postat av: i min lilla lilla värld den 2011-10-16 @ 22:18:31
http://saratilling.se

Äh, bloggen är ju inte precis försteprio =)

Postat av: i min lilla lilla värld den 2011-10-18 @ 10:53:31
http://saratilling.se

Jag får ofta höra att det är fusk att jag ser ut som jag gör =(


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback